de prijs van een hond ? letten jullie daarop >?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mexx bedankt voor de uitleg wat betreft belasting voordeel voor een fokker.
en je hebt groot gelijk dat je niet te veel betaald voor een hond zonder de nodige papieren, daar bedoel ik mee dat als je veel betaald voor een hond dat je dan mag verwachten dat tie getest is.

mona lisa, de gedachten van ik heb een hond een goed tehuis gegeven, heel wat voor te zeggen hoor.
geld ook voor patricia. honden verdienen een goed tehuis .

anoniem, jij bent vergeten in te loggen, :-D geef niets, dan heb jij super geboft, en heel aardig van deze eigenaren dat ze er niets voor vroegen, heel vaak lees ik anders. super. en bedroevend dat ze voor een scheiding een hond weg moeten doen.

mariska, honden belasting is verschillend per gemeente, ook wat de prijs betreft.

en dat jij niet hebt hoeven te kijken naar de prijs voor je hond, kon jij toch maar mooi iedere hond willen nemen die jou aanstond. ook dat is natuurlijk een plus.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "de prijs van een hond ? letten jullie daarop >?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Hoi Willemijn,
Het klinkt misschien raar maar ik zou willen dat de prijs er voor mij niet toe doet maar dat doet het wel :'(
Ik kan me geen rashond veroverloven en zoek dan meestal op marktplaats naar dieren die een goed tehuis zoeken en waarvan de mensen er niet teveel voor vragen.
Nu heb ik Django en die koste €200,00.
Had ik er meteen voor over omdat ik smoor op hem was en hij ook op dit tehuisje en het klikte van alle kanten met me man met me zoontje met mij met me katten en dat was een groot voordeel ook mochten we hem eerst 2 weekjes op proef om te kijken of het goed ging zoniet dan namen zij hem weer terug.
Nu krijgen we in het weekend van 10 oktober onze nieuwe aanwinst Jody {als het goed is want komt steeds wat tussen :'( } ook zo'n lekker ding maar daarmee wil ik wel weten hoe ze op me zoontje reageerd want dat is het belangrijkste voor me!
Zij kost €175,00 omdat ze niet al het geld wou terug hebben voor wat zei eraan uitgegeven had zij heeft €350,00 eraan uitgegeven.
Ze vroeg me wel of ik af en toe foto's wou sturen ik zei natuurlijk wil ik dat!!!!!!
Als het goed is komt zij in het weekend van 10 oktober dus uit griekenland hierheen en kan nu al niet wachten.
Met katten is ze gewend want daar waar ze nu in een kennel vertoefd zit zij met een kat en die spelen de hele dag door met elkaar dus daar benik niet meer bbang voor :-D
Maar ik hoop dat ze ook goed reageerd op me zoontje van 14 maanden anders durf ik het niet aan en dan kan ze nog zo mooi en lief zijn dan durf ik het gewoon echt niet aan.


Groetjes Natasja


p.s me beeld stotterd weer dus mijn excuses voor eventuele taalfouten!

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

De prijs van een border collie valt nog mee als ik zo sommige prijzen hoor... dus ik weet dat goede fokkers met een stamboom ongeveer dezelfde prijzen hanteren. Ik heb dus wel naar de prijs gekeken voor een pup, maar toen ik eenmaal had gekozen voor een fokker, ben ik niet nog eens tig fokkers langs gegaan om een goedkopere hond te krijgen of zo... ;-)
Veel geld betalen vind ik niet erg, dan moet wel alles kloppen en zo qua stamboom en socialisatie.

Een leuke herplaatser is natuurlijk ook een leuke optie en vaak niet duur... Niet dat het uitmaakt dat ze goedkoper zijn, maar het is wel betaalbaar om dan bijvoorbeeld een hond of 2e hond aan te schaffen...

honden page profiel TesTes

honden foto van Tes

Voor mij is het veel belangrijker of ze ook naar het karakter hebben gekeken en of de ouders zijn onderzocht op gebreken. Mijn teckel stamt af van bv van een kampioen maar ik vind het veel belangrijker of het karakter van het ouderpaar een goede match was. Als laatste hebben we het over de prijs wat voor mij niet zo belangrijk is. Dat zijn vaste prijzen door de rasvereniging vast gesteld.

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

ik heb vier verschillende teckels en ben gevallen op hun charme heb niet gekeken naar de prijs speelt geen rol ;-)

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik vind de prijs niet zo'n probleem. Maar het op de wachtlijst staan voor een nestje kan ik niet aan. Mede daarom is er gelukkig het asiel.

honden page profiel Me en Diva en May leeMe en Diva en May lee

honden foto van Me en Diva en May lee

Hoi,

Ik heb bewust gekozen voor een hond zonder stamboom zo´n papiertje heeft voor mij geen waarde. Diva is ook een herplaatst hondje en als ik het weer zou doen, doe ik het niet anders. Mijn kat spoekie is ook een herplaatsing.

liefs Angela en Diva

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "de prijs van een hond ? letten jullie daarop >?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^